Kamiel Debeuckelaere

Plaats 19

Ik ben Kamiel en 24 jaar geleden kwam ik op deze wereld in het verre West-Vlaanderen. Op mijn 14de verhuisde ik naar Herent en ik voelde me direct welkom. Vooral dankzij de Chiro. Later werd ik er hoofdleider en was ik actief binnen het bestuur van jeugdhuis De Molotov. Een manier om terug te geven aan de jeugd wat ik zelf gekregen heb. Zo heb ik aan den lijve ondervonden hoe belangrijk een jeugdwerking binnen een gemeente is. De jeugd verdient de beste ondersteuning. Speelruimte in Herent lijkt alsmaar kleiner te worden, terwijl de jeugdbewegingen alsmaar groter worden.
Ik studeerde af als verpleegkundige. Momenteel studeer ik nog verder om een master in de Biologie te halen. Dat was altijd al een beetje mijn passie. Ik vind het heel interessant om na te denken over manieren hoe mensen en natuur elkaar op een positieve manier verder helpen.

Herent is een bruisende gemeente met heel veel potentieel en ik vind het spijtig om te zien hoe steeds meer stukjes Herent verloren gaan aan bouwprojecten. De Herentenaren verdienen een duidelijke toekomstvisie met oog op kwaliteit van leven. Groen is volgens mij dé partij bij uitstek om dit doel te bereiken. Daarom ben ik trots om op de lijst te staan. Op die manier hoop ik vandaag zelf mee te kunnen werken aan het Herent van morgen.